fbpx

Card Advance

slimme pinautomaat

Je pinautomaat is slimmer dan je denkt

Het is bijna overbodig om te vertellen dat een pinautomaat onmisbaar is in je zaak, maar bij deze toch een eervolle vermelding voor het slimme apparaatje.
Waar je een paar jaar geleden niet overal je bankpas kon trekken om een betaling te doen, komt dat nu zelden meer voor. Groot, klein, avondwinkel, kapper, snackbar of marktkraam. Pinnen kan overal. Je pinautomaat ken echter nog meer dingen dan je zou denken. Hij helpt je zelfs bij het aflossen van je financiering.

Het is op zich natuurlijk al een wonder dat het bestaat. Een betaling doen door een pasje of zelfs een smartphone tegen een apparaatje te houden en ‘piep’, betaling akkoord. Je pinautomaat is echter nog veel slimmer dan je zou denken. Hij kan niet alleen binnen een split second geld overboeken, maar hij kan er ook voor zorgen dat je ongemerkt je financiering aflost.

Als ondernemer is het volkomen normaal om af en toe via een externe partij aan extra geld te komen. Je bent iedere dag druk om je zaak in topconditie te houden en om tevreden klanten nog een fijne dag te wensen wanneer ze weer vrolijk je winkel verlaten. Daardoor heb je niet altijd de tijd om je bezig te houden met de cijfertjes.

Voldoende geld in kas zorgt er namelijk voor dat je kan blijven doen wat je het liefste doet: Ondernemen. Je  kunt met wat extra werkkapitaal een investering doen in bijvoorbeeld nieuwe apparatuur voor in je keuken, nieuwe terrasmeubels of een likje verf. In de horeca komt het ook vaak voor dat je een moeilijke periode moet zien te overbruggen, omdat het slecht weer was  of omdat je je geld moet verdienen in de lente en de zomer in plaats van in de wintermaanden.

 PIN Voorschot biedt een oplossing waarbij je de intelligentie van je pinautomaat benut. Hij helpt je namelijk bij het aflossen van je financiering zonder dat je er omkijken naar hebt.

Wil je weten hoe het werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we jou en je pinautomaat graag hoe we kunnen samenwerken.


Terug naar blog

2 reacties op “Je pinautomaat is slimmer dan je denkt”

  1. Pingback: Digitalisering in de Fashionbranche | PIN Voorschot

  2. Pingback: Voorraadfinanciering? Dit zijn je opties | PIN Voorschot

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
Heb je hulp nodig?
Praat met Card Advance
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?