fbpx

Card Advance

Een zakelijke lening bij CARD Advance: dat is snel en efficiënt ondernemen

De lente is daar, de zon begint te schijnen en we komen met z’n allen weer buiten. We laten de mondmaskers achterwege, genieten van lekker eten en drinken op gezellige terrassen. Voor retailers en horecaondernemers kondigen zich na enkele zware jaren dus opnieuw mooie tijden aan. Maar wat als de naweeën van die zware jaren je beletten om vandaag de nodige investeringen te doen? In dat geval kan je een laagdrempelige zakelijke lening afsluiten bij CARD Advance.

Innovatieve en laagdrempelige kredieten

Bedrijven die nog de gevolgen van de coronacrisis ondervinden, hebben vandaag nood aan laagdrempelige kredieten. CARD Advance heeft alles in huis om aan die nood te voldoen. Voor de innovatieve microkredieten moet je geen eindeloze procedure doorlopen. Je betaalt ze eenvoudig af via je betaalterminal, bijna zonder het te merken.

Een zakelijke lening bij CARD Advance

Horecaondernemers die vandaag willen investeren maar door de langdurige sluiting niet voldoende middelen hebben, staan vaak met de handen in het haar. Zij vinden niet de juiste financiering bij reguliere kredietverstrekkers. Voor deze situatie biedt een zakelijke lening van CARD Advance een oplossing, vertelt media- en PR manager, Dwina Winter.

“Bij zakelijke leningen denken ondernemers ten onrechte aan grote bedragen en lange procedures. Met lening van CARD Advance is het omgekeerd. Snel, doeltreffend, eenvoudig en perfect geschikt voor kleine investeringen. Ondernemers kunnen bij ons terecht voor een zakelijke lening vanaf 2.000 euro tot 50.000 euro.

Alles wat je nodig hebt om te ondernemen.

“Met een lening van CARD Advance hoef je dus niet langer in je eigen portefeuille te tasten om terrasmeubilair, parasols en buitenverwarming te betalen. Je moet ook niet sparen en je investering uitstellen”, benadrukt Dwina. “Heb je belangrijke kosten zoals huur of personeel, dan kan je die ook aflossen met een microkrediet. Zo kan je andere middelen gebruiken om te blijven ondernemen.”

Een zakelijke lening bij CARD Advance: de voordelen op een rijtje

Met een zakelijke lening van CARD Advance kan je weer volop ondernemen. We zetten de voordelen op een rijtje:

  1. Je kan van 2.000 euro tot 50.000 euro zakelijk lenen.
  2. Bovendien kan dat snel, efficiënt en zonder een omslachtige procedure.
  3. Dat wil zeggen dat je meteen kan ondernemen.
  4. Je betaalt het krediet eenvoudig en automatisch af via je betaalterminal

Ben je ook op zoek naar een laagdrempelige, zakelijke lening? Neem dan contact op met ons!

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
Heb je hulp nodig?
Praat met Card Advance
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?