Bel ons Bel ons
014 76 23 34
Pinvoorschot

Een microkrediet van CARD Advance: de oplossing voor financiële uitdagingen na corona

Tijdens de coronapandemie hadden veel ondernemers het lastig om rond te komen. De overheidssteun of afspraken met de huisbaas of leverancier hielpen wel tegen de verminderde omzet, maar makkelijk was het niet. Nu er geen coronamaatregelen meer zijn, staan veel ondernemers toch nog voor heel wat financiële uitdagingen. Een microkrediet van CARD Advance biedt hier een antwoord op.

Meer omzet, meer kosten

Een microkrediet van CARD Advance heeft heel wat ondernemers geholpen om de periodes met lagere omzet te overbruggen. Gelukkig leidde dat in vrijwel alle gevallen voor het voortbestaan van de onderneming.

Maar nu de lockdowns en coronamaatregelen voorbij zijn en de omzet opnieuw stijgt, wil dat niet zeggen dat alle problemen voorbij zijn. In de eerste plaats brengen de hoge prijzen op vrijwel alle markten en vertraagde leveringen heel wat uitdagingen met zich mee.

Daarnaast lopen de afspraken die ondernemers de laatste jaren maakten met hun verhuurder af en moeten ze opnieuw de reguliere huurprijs betalen voor hun winkel, horecazaak of ander pand. Ook de fiscale regelingen zijn ondertussen vrijwel allemaal stopgezet.

In deze context kan de hogere omzet vaak toch niet voldoende zijn. Ook hier kan een microkrediet van CARD Advance een oplossing bieden.

Extra liquiditeit met een microkrediet van CARD Advance

Met CARD Advance kan je een bedrag lenen tussen €2000 en €50.000. Deze lening los je af via je betaalautomaat. Iedere dag gaat er namelijk een vast percentage van de omzet die je realiseert met je betaalautomaat naar CARD Advance. Zo kan je je microkrediet op eigen tempo bijvoorbeeld binnen 3, 6 of 12 maanden aflossen. Heb je een dag wat minder omzet? Dan los je minder af. Heb je een druk weekend gehad? Dan los je meer af. Je betaalt dus nooit meer terug dan je kunt missen.

Een microkrediet van CARD Advance voor investeringen of nieuwe medewerkers

Een microkrediet van CARD Advance gebruik je zoals je zelf wil. Je mag er dus ook mee investeren. Bijvoorbeeld in software die QR-codes gebruikt om bestellingen op te nemen. Noodzakelijk voor de talloze horecaondernemers die vandaag moeilijk personeel vinden. Je kan er ook extra inkopen mee doen bij je leverancier nu het hoogseizoen eraan komt.

Hoe werkt een microkrediet van CARD Advance?

Je kunt een microkrediet van CARD Advance makkelijk en snel aanvragen, via het aanvraagformulier op de website. Wil je liever chatten, appen, mailen of bellen? Geen probleem, CARD Advance staat voor je klaar.

Een accountmanager neemt vaak dezelfde dag nog contact met je op. We kijken aan de hand van gegevens en de bedrijfsprestaties of het verantwoord is voor jou en voor ons om een lening af te sluiten. We laten binnen 2 dagen weten of we je kunnen helpen of niet.

Als de aanvraag is goedgekeurd, wordt het geld vaak binnen 2 werkdagen op je rekening gestort. In de meeste gevallen staat het geld binnen 4 werkdagen op je rekening en is alles geregeld.

Bereken direct je mogelijkheden

Bereken via onze rekentool welk bedrag je ongeveer kunt lenen. Financieren is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen.

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.8 203 beoordelingen

Partners