Bel ons Bel ons
0492/12.32.01
Pinvoorschot
Vrijblijvend aanvragen

Een zakelijke lening in corona tijd

Als ondernemer is het lastig om je hoofd boven water te houden in deze tijd. We begrijpen dat je als ondernemer geld nodig hebt om te investeren in zakelijke mogelijkheden om de benodigde omzet te draaien. We denken graag met je mee over een passende oplossing, daarom hebben we in deze tijd de corona lening van CARD Advance.

 

Waar is het corona-krediet voor bedoeld?

De corona lening is bedoeld voor ondernemers die behoefte hebben aan wat extra geld als gevolg van de coronacrisis. De lening kan gebruikt worden om een lockdown te overbruggen, rekeningen te betalingen, te investeren in voorraad of bijvoorbeeld om nieuwe apparatuur aan te kopen. Met deze investeringen kun je als ondernemer inspelen op de huidige maatregelen. Wil je een moeilijke periode overbruggen of heeft jouw zaak nieuwe apparatuur nodig? Dan is de corona lening er voor jou. Zo kan het krediet je helpen om je plannen te realiseren en zakelijke kansen met beide handen aan te kunnen grijpen.

 

Hoeveel kan ik lenen?

De corona lening is niets meer of minder dan een bedrag dat je leent om deze vervolgens terug te betalen. Met de zakelijke lening kun je een bedrag lenen tussen de € 2.000 en de € 50.000. Het verschil zit hem vaak in de manier waarop de lening wordt terugbetaald en welke voorwaarden eraan vastzitten. De corona lening los je af door je bancontactterminal slim te gebruiken. Iedere dag gaat er namelijk een vast percentage van je bancontactomzet naar CARD Advance, zodat je de lening naar bijvoorbeeld binnen 3, 6 of 12 maanden kunt aflossen. Heb je een dag wat minder omzet? Dan los je minder af. Heb je een druk weekend gehad? Dan los je meer af. Zo betaal je nooit meer terug dan je kunt missen. Noodzakelijk gesloten door de lockdown? Die periode krijg je gratis aan je looptijd toegevoegd.

 

De voordelen van het corona krediet

  • Een moeilijke periode overbruggen kun je door met de lening je rekeningen te betalen
  • De corona lening is al vanaf € 2.000 aan te vragen en tot € 50.000
  • Inspelen op de huidige maatregelen en je zakelijke plannen uit te voeren
  • De corona lening wordt geheel automatisch via je bancontactterminal afgelost
  • Je betaalt nooit meer terug dan je kunt missen
  • Steeds een persoonlijk advies en het geld snel op je rekening.

 

Hoe het werkt

Je kunt de lening makkelijk en snel aanvragen. Je kunt het corona krediet eenvoudig aanvragen via het aanvraagformulier op onze website. Wil je liever chatten, mailen of bellen? Geen probleem, we staan voor je klaar. Een accountmanager neemt vaak dezelfde dag nog contact met je op. We kijken aan de hand van gegevens en de bedrijfsprestaties of het verantwoord is voor jou om een lening af te sluiten. We laten altijd binnen 2 dagen weten of we je kunnen helpen of niet. Als de aanvraag is goedgekeurd, wordt het geld snel op je rekening gestort.

 

Bereken direct je mogelijkheden

Bereken via onze rekentool welk bedrag je ongeveer kunt lenen. Financieren is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen.

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.8 203 beoordelingen

Partners