Bel ons Bel ons
0492/12.32.01
Pinvoorschot
Vrijblijvend aanvragen

Q&A met Joost

Q&A met onze accountmanager Joost Blijenbergh. Joost vertelt over zijn bijzondere ervaringen bij CARD Advance en geeft advies vanuit zijn eigen ervaring als ondernemer. Ben je benieuwd wat hij heeft verteld? Lees het volledige artikel hieronder.

Hoe zou jij jezelf omschrijven in 3 woorden?

Positief, doortastend en eerlijk. Ik wil de zaken waar ik mee bezig ben gelijk oppakken en vervolgens snel handelen. Ik heb een positieve instelling, mede doordat ik een paar tegenslagen in mijn leven heb gehad, waardoor ik er sterker uit ben gekomen.

Wat wilde je worden toen je jong was?

Dat is grappig. Bouke, mijn dochter, kwam toevallig laatst naar mij toe voor een schoolopdracht om te vragen wat ik eigenlijk wilde worden vroeger. Zelf wist ik het niet eens meer, via opa en oma wist ze mij te vertellen: ‘’Papa, je wilde graag veel geld verdienen!’’

 

Wat is de meest bijzondere ervaring wat jij in de afgelopen tijd hebt meegemaakt bij CARD Advance?

Ik ben aangenaam verrast door de bescheidenheid en ongedwongenheid bij CARD Advance. Dat is de meest aangename ervaring. Het team waar ik in terecht gekomen ben, is een team met collega’s met dezelfde doelstellingen, wat voelt als een familie voor mij.

 

Als salesmanager, wat zijn jouw grootste drijfveren in je vak?

Wat ik persoonlijk altijd het leukst vind, is dat ik in een situatie terecht kom waarin alle partijen winnen. Ik wil er altijd naar streven om een win-win situatie te creëren. Het belangrijkste vind ik ervoor zorgen dat de klant tevreden is. Het zit hem in de meerwaarde voor de klant.

Hoe ervaar je het als salesmanager in België voor een Nederlands bedrijf?

De mentaliteit is net iets anders maar ik denk niet dat er veel verschil in zit. Het zou anders zijn als ik als Vlaming in Nederland zou werken, maar mijn klanten zitten in België. Het is voor de Vlaamse klanten fijn dat CARD Advance wordt vertegenwoordigd door een Vlaming. Alternatieve financiering is nog niet zo bekend in België. De ontwikkelingen in België wat betreft alternatieve financiering liggen iets achter. Door de KMO’er goed voor te lichten staan ze open voor ons product.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben het meest trots op mijn gezin, dat geeft mij heel veel voldoening en energie. De drie bandietjes, zo noem ik mijn kinderen. Ze hebben allemaal hun eigen karakter en dat is leuk om te zien en waar ik heel trots op ben.

Wat is jouw gouden tip aan ondernemers?

Weet goed waar je mee bezig bent. Dat kan ik vanuit mijn eigen ervaring als ondernemer vertellen. Als je voelt dat het verkeerd gaat, heb het lef om eerlijk tegenover jezelf te zijn.  Neem die moedige beslissing en handel alles netjes af.

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.8 203 beoordelingen

Partners