Bel ons Bel ons
014 76 23 34
Pinvoorschot

Wat vinden ondernemers belangrijk bij een microkrediet?

Als ondernemer wil je groeien, enthousiaste klanten hebben en geld verdienen. Om te blijven ondernemen is het soms nodig om een microkrediet of laagdrempelige zakelijke lening af te sluiten. Met die financiële ondersteuning kan je bijvoorbeeld investeren in je voorraad, je zaak verbouwen of openstaande facturen betalen. Wat vinden ondernemers belangrijk bij een microkrediet? We zetten hun top 5 voor je op een rij.

Makkelijk aanvragen van een microkrediet

Een zakelijke lening aanvragen moet makkelijk gaan. Als ondernemer heb je al genoeg aan je hoofd. Op een traag aanvraagproces met veel administratieve rompslomp zit je niet te wachten. Bij CARD Advance is een microkrediet aanvragen een fluitje van een cent. Je vult het aanvraagformulier in op hun website, maakt alvast een berekening via de handige rekentool en je appt, belt of mailt hen met al je vragen. De accountmanager van CARD Advance vertelt je dezelfde dag nog wat het bedrijf voor je kan betekenen.

Weten waar je aan toe bent

Als je op zoek bent naar een microkrediet, dan wil je zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent. Hoeveel kan je ongeveer lenen? Wat kost het? En hoe werkt de aflossing? Bij CARD Advance krijg je via een handige rekentool direct antwoord op deze vragen. Dat is niet alleen makkelijk voor jou, maar ook voor CARD Advance. Zij kunnen onmiddellijk zien wat je wensen zijn voordat je accountmanager contact met je opneemt om je voorstel te bespreken. Je weet in no-time waar je aan toe bent. Wel zo makkelijk.

Het doel van een microkrediet

Geld lenen kost toch geld? Dat klopt, maar als de hoogte, de looptijd en de manier van aflossen past bij je zakelijke plannen, dan levert het geld op. Dat is natuurlijk niet altijd letterlijk het geval, want een microkrediet kan je ook gebruiken om een rustige periode te overbruggen, bijvoorbeeld als je een horecazaak hebt. Dan levert een zakelijke lening niet direct winst op, maar je bedrijf kan door deze lening wel blijven bestaan en uit de financiële problemen blijven. Neem gerust contact op met CARD Advance om te kijken hoe ze jou kunnen helpen.

Snelheid

Bij sommige financiële instellingen duurt het weken, zo niet maanden voordat het geld van een microkrediet op je rekening staat. Dat is niet meer van deze tijd en schiet het doel van een zakelijke lening voor een ondernemer volledig voorbij! Als ondernemer moet je reageren op onverwachte situaties. Denk daarbij aan het benutten van een zakelijke opportuniteit of het opvangen van een financiële tegenvaller. CARD Advance zorgt er samen met jou voor dat alles binnen enkele werkdagen geregeld is. Op deze manier kan jij doen waar je goed in bent: ondernemen.

Goed advies

Ondernemers vinden het belangrijk dat ze eerlijk en goed advies krijgen. Wie niet?

CARD Advance weet wat het is om te ondernemen, dat doen ze zelf namelijk ook al een aantal jaren met veel plezier. Samenwerken met anderen vinden ze daarbij een van de mooiste aspecten van ondernemerschap, maar het moet wel op de juiste manier gebeuren. Ze denken graag met je mee over je financiering. Ze vinden het heel belangrijk dat je een microkrediet afsluit dat past bij je plannen en je bedrijf. Niemand heeft er wat aan als het geleende bedrag niet terugbetaalt kan worden en de financiële gezondheid van je bedrijf in gevaar komt. Omdat je een zakelijke lening van CARD Advance helemaal automatisch en volgens je draagkracht aflost via je betaalautomaat, betaal je altijd terug wat je ook daadwerkelijk kan missen. Handig toch?

Deze blogs vind je misschien ook interessant

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

In de media

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.8 203 beoordelingen

Partners