fbpx

Card Advance

Een bedrijfsfinanciering

Een zakelijke financiering van CARD Advance: Zonder gedoe & verantwoord

Ondernemers willen doen waar ze goed in zijn: Ondernemen. Om dit goed te kunnen doen is het soms verstandig om een bedrijfsfinanciering af te sluiten. Met het geld wat dan beschikbaar komt kun je zakelijke kansen benutten en investeren in wat datgene wat jouw bedrijf verder brengt. Bij een horecazaak kun je dan bijvoorbeeld denken aan nieuwe terrasmeubels, je oven vervangen of een rustige periode overbruggen. Heb je een winkel? Dan wordt een zakelijke lening vaak gebruikt om je voorraad aan te vullen. CARD Advance is er voor ondernemers en vindt het belangrijk dat een bedrijfsfinanciering verantwoord is en past bij jouw plannen. We verstrekken leningen tot € 50.000 euro, maar we kunnen je al helpen vanaf € 2.000. In beide gevallen los je alles zonder omkijken en automatisch af via je betaalautomaat. Binnen 4 werkdagen is vaak alles al geregeld en heb je het geld tot je beschikking. Durf te ondernemen!

accountant

Bekijk gelijk de mogelijkheden

Bereken direct via onze rekentool welk je bedrag je ongeveer kunt lenen. Financieren is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen. Bereken je mogelijkheden en doe vrijblijvend een aanvraag. We kijken dan direct wat we voor je kunnen betekenen!

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen

Een bedrijfslening van CARD Advance: Zonder gedoe & verantwoord

Ondernemers willen doen waar ze goed in zijn: Ondernemen. Om dit goed te kunnen doen is het soms verstandig om een bedrijfsfinanciering af te sluiten. Met het geld wat dan beschikbaar komt kun je zakelijke kansen benutten en investeren in wat datgene wat jouw bedrijf verder brengt. Bij een horecazaak kun je dan bijvoorbeeld denken aan nieuwe terrasmeubels, je oven vervangen of een rustige periode overbruggen. Heb je een winkel? Dan wordt het vaak gebruikt om je voorraad aan te vullen. CARD Advance is er voor ondernemers en vindt het belangrijk dat een bedrijfsfinanciering verantwoord is en past bij jouw plannen. We verstrekken leningen tot € 50.000 euro, maar we kunnen je al helpen vanaf € 2.000. In beide gevallen los je alles zonder omkijken en automatisch af via je betaalterminal. Binnen 4 werkdagen is vaak alles al geregeld en heb je het geld tot je beschikking. Durf te ondernemen!

accountant

rekentool

Snelle en makkelijke financiering al vanaf € 2.000 tot € 50.000

Eenvoudig en automatisch aflossen via de betaalterminal

Geen boete maar een bonus bij vervroegd aflossen

Persoonlijk contact tijdens het hele proces

Geen verborgen of eenmalige kosten

Heldere voorwaarden

zakelijke lening restaurant

Wat is een bedrijfsfinanciering?

Een bedrijfsfinanciering of zakelijke financiering is een lening die je afsluit zodat je plannen kunt realiseren voor je bedrijf. Er zijn verschillende soorten bedrijfsfinancieringen. Het verschil zit hem vaak in de manier van aflossen en de kosten. Een bedrijfsfinanciering wordt zoals gezegd vaak gebruikt om te investeren in je zaak of om zakelijke kansen te benutten die zich plots voordoen. Denk daarbij aan vervangen van apparatuur, een nieuwe collectie inkopen of zelfs een marketingcampagne opzetten.

Wil je graag een groeikans voor je bedrijf financieren? CARD Advance helpt je graag verder. We hebben veel ervaring met het verstrekken van leningen in de horeca en retail branche, maar we kunnen je ook helpen als je ondernemer bent in de persoonlijke verzorging, levensmiddelen of een andere branche. We hielpen al meer dan 1500 ondernemers! Neem direct contact met ons op als je op zoek bent naar een financiering voor je bedrijf.

zakelijke lening restaurant

Wat is een bedrijfslening?

Een bedrijfsfinanciering is een lening die je afsluit zodat je plannen kunt realiseren voor je bedrijf. Er zijn verschillende soorten bedrijfsfinancieringen. Het verschil zit hem vaak in de manier van aflossen en de kosten. Een bedrijfsfinanciering wordt zoals gezegd vaak gebruikt om te investeren in je zaak of om zakelijke kansen te benutten die zich plots voordoen. Denk daarbij aan vervangen van apparatuur, een nieuwe collectie inkopen of zelfs een marketingcampagne op te zetten.

Ben je op zoek naar een bedrijfsfinanciering? CARD Advance helpt je graag verder. We hebben veel ervaring met het verstrekken van leningen in de horeca en retail branche, maar we kunnen je ook helpen als je ondernemer bent in de persoonlijke verzorging, levensmiddelen of een andere branche. We hebben al meer dan 1500 ondernemer geholpen!

Voor wie is een bedrijfsfinanciering?

Als je op zoek bent naar een financiering voor je onderneming én je bent ondernemer, dan ben je bij CARD Advance aan het juiste adres. Als ondernemer is het helemaal geen schande als je soms wat meer geld in kas zou willen hebben dan dat je op dat moment hebt. Je wilt immers ondernemen en dit betekent dat je niet altijd weet wat er volgende maand op je staat te wachten. Is het niet omdat je wil investeren, dan is het wel omdat de omzet wellicht wat tegenvalt.

Wat we bij CARD Advance erg belangrijk vinden, is dat je een bedrijfsfinanciering afsluit die goed bij je plannen past. Je wilt financieel gezond blijven, dus je wilt een zakelijke lening die je zonder problemen kunt aflossen. Bij CARD Advance los je af door iedere dag een gedeelte van de omzet af te staan via de betaalterminal. Dit gaat geheel automatisch en je hebt er geen omkijken naar! Zó makkelijk kan een financiering voor je onderneming zijn!

Hoeveel geld kan ik lenen bij CARD Advance?

Het is van tevoren lastig te zeggen hoeveel je als ondernemer precies kan lenen. Dat is namelijk afhankelijk van een aantal factoren, want iedere onderneming is anders. Maatwerk is dus vereist bij de financiering van een onderneming en dat bieden wij graag. Om te kijken welk bedrag je maximaal kunt lenen kijken we samen met jou naar je historische pinomzet. Op die manier kunnen we beoordelen welk bedrag verantwoord is en of je daarmee jouw plannen waar kan maken.

We verstrekken leningen van € 2.000 tot € 50.000. We kunnen je dus al met een relatief klein bedrag helpen zodat jij weer verder kan met ondernemen. Heb je meer nodig? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

 

Voor wie is een bedrijfslening?

Als je op zoek bent naar een bedrijfsfinanciering én je bent ondernemer, dan ben je bij CARD Advance aan het juiste adres. Als ondernemer is het helemaal geen schande als je soms wat meer geld in kas zou willen hebben dan dat je op dat moment hebt. Je wilt immers ondernemen en dat betekent dat je niet altijd weet wat er volgende maand op je staat te wachten. Is het niet omdat je wil investeren, dan is het wel omdat de omzet wellicht wat tegenvalt.

Wat we bij CARD Advance erg belangrijk vinden, is dat je een bedrijfsfinanciering afsluit die goed bij je plannen past. Je wilt financieel gezond blijven, dus je wilt een lening die je zonder problemen kunt aflossen. Bij CARD Advance los je af door iedere dag een gedeelte van je betaal terminal omzet af te staan via je betaalterminal. Dit gaat geheel automatisch en je hebt er geen omkijken naar!

Hoeveel geld kan ik lenen bij CARD Advance?

Het is van tevoren lastig te zeggen hoeveel je als ondernemer precies kan lenen. Dat is namelijk afhankelijk van een aantal factoren, want iedere onderneming is anders. Maatwerk is dus vereist en dat bieden wij graag. Om te kijken welk bedrag je maximaal kunt lenen kijken we samen met jou naar je historische pinomzet. Op die manier kunnen we beoordelen welk bedrag verantwoord is en of je daarmee jouw plannen waar kan maken.

We verstrekken leningen van € 2.000 tot € 50.000. We kunnen je dus al met een relatief klein bedrag helpen zodat jij weer verder kan met ondernemen. Heb je meer nodig? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

rekentool

Waarom een bedrijf financieren met CARD Advance?

Wat ons zo bijzonder maakt is de manier van aflossen, de persoonlijke aandacht die we voor je hebben en de eenvoudige voorwaarden van onze zakelijke financiering. Als je een pinautomaat in je restaurant of kledingwinkel hebt staan dan kunnen wij je helpen. Een zakelijke lening van CARD Advance staat namelijk direct in verbinding met jouw betaalterminal. Dat wil zeggen dat je geheel automatisch iedere dag een stukje van je lening aflost van je omzet via jouw betaalterminal. Er gaat iedere dag een percentage van die omzet naar CARD Advance zodat je zonder gedoe je bedrijfsfinanciering weer aflost. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de aflossing van de financiering van je onderneming. Binnen 3 tot 12 maanden heb je je lening afgelost zonder dat je er iets voor hebt hoeven doen. De aflossing beweegt tevens mee met je omzet. Bij een drukke dag met veel omzet los je meer af, bij een rustige dag los je minder af. Durf te ondernemen!

eigenaar van een bloemenwinkel
eigenaar van een bloemenwinkel

Waarom een bedrijfslening bij CARD Advance?

Wat ons zo bijzonder maakt is de manier van aflossen, de persoonlijke aandacht die we voor je hebben en de eenvoudige voorwaarden. Als je een betaalterminal in je restaurant of kledingwinkel hebt staan dan kunnen wij je helpen. Een bedrijfsfinanciering van CARD Advancet staat namelijk direct in verbinding met jouw betaalterminal. Dat wil zeggen dat je geheel automatisch iedere dag een stukje van je lening aflost via je pinomzet. Er gaat iedere dag een percentage van die omzet naar CARD Advance zodat je zonder gedoe je bedrijfsfinanciering weer aflost. Binnen 3 tot 12 maanden heb je je lening afgelost zonder dat je er iets voor hebt hoeven doen. De aflossing beweegt tevens mee met je omzet. Bij een drukke dag met veel pinomzet los je meer af, bij een rustige dag los je minder af. Durf te ondernemen!

Makkelijk en snel een bedrijfsfinanciering aanvragen

Een bedrijfsfinanciering bij CARD Advance aanvragen is super makkelijk. Een accountmanager begeleidt je van A tot Z in het aanvraagproces en vaak heb je binnen 4 werkdagen het geld al op je rekening staan. Onze voorwaarden zijn helder en kleine lettertjes doen wij niet aan. Je kunt ons altijd bellen, mailen of appen. Je kunt zelf direct met ons chatten via de website als je een vraag hebt. We staan voor je klaar zodat je de juiste bedrijfsfinanciering voor je jouw zaak krijgt!

Makkelijk en snel een bedrijfslening aanvragen

Een bedrijfsfinanciering bij CARD Advance aanvragen is super makkelijk. Een accountmanager begeleidt je van A tot Z in het aanvraagproces en vaak heb je binnen 4 werkdagen het geld al op je rekening. Onze voorwaarden zijn helder en kleine lettertjes doen wij niet aan. Je kunt ons altijd bellen, mailen of appen. Je kunt zelf direct met ons chatten via de website als je een vraag hebt. We staan voor je klaar!

Stap 1          Aanvragen

Een zakelijke lening van CARD Advance aanvragen kan eenvoudig via ons aanvraagformulier op de website. Wil je liever chatten, appen, mailen of ? Geen probleem, dat is ook mogelijk. Een accountmanager neemt vaak dezelfde dag nog contact met je op.

Stap 2          Intake op locatie

Wij komen altijd graag langs om samen te bespreken wat de beste oplossing is voor je bedrijf als het om een zakelijke lening gaat. Onze accountmanager kan dan direct al je vragen beantwoorden die je wellicht nog hebt over zakelijk financieren.

Stap 3         Beoordeling

We kijken aan de hand van wat gegevens en de bedrijfsprestaties of het verantwoord is voor jou en voor ons om een lening af te sluiten. We laten altijd binnen 2 dagen weten of we je kunnen helpen of niet

Stap 4          Geld op je rekening

Als de aanvraag is goedgekeurd, zullen we binnen 2 dagen het geld op je rekening storten zodat jij weer verder kunt met ondernemen. Zo makkelijk kan een zakelijke lening afsluiten zijn!

Stap 5          Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

✔️ Geen aflosboetes

✔️ Bonus bij vervroegd aflossen

✔️Geen onverwachte, extra kosten

 

Als je geld wilt lenen, kan CARD Advance je helpen. Wij bieden zakelijke leningen aan voor het midden- en kleinbedrijf. Het enige wat jij nodig hebt, is een historische omzet van minimaal 1 jaar en een betaalterminal. Samen bekijken we dan hoeveel geld je kunt lenen.

Na het afsluiten van een zakelijke lening, betaal je je lening terug binnen 3 tot 12 maanden aan een vaste rente. Dit is afhankelijk van hoeveel je leent en wat haalbaar voor je is.

Zeker! Bij CARD Advance los je geen vast bedrag af, maar een vast percentage van je pinomzet. Heb je een topdag? Dan los je meer af. Omgekeerd geldt ook dat als je een heel rustige dag hebt, je die dag minder of niets kunt aflossen. In tegenstelling tot andere verstrekkers krijg je bij CARD Advance nooit een boete, maar een bonus als je eerder kunt aflossen.

De maandelijkse premie voor een zakelijke lening bij CARD Advance ligt tussen de 1,75% en 2,5% per maand. Wij rekenen buiten deze kosten om enkele andere kosten zoals aanvraagkosten, bemiddelingskosten of transactiekosten. Je begint pas te betalen als je de lening ontvangt.

Een financiering aanvragen bij CARD Advance kan erg snel. Vul direct ons aanvraagformulier in, dan neemt één van onze accountmanagers zo snel mogelijk contact met je op. Vaak is het alles binnen 4 werkdagen al geregeld!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
Heb je hulp nodig?
Praat met Card Advance
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?