Een zakelijke financiering van CARD Advance: verantwoord & zonder gedoe

Ondernemers willen doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Om dit goed te kunnen doen, is het soms verstandig om een bedrijfsfinanciering af te sluiten. Met het geld wat dan beschikbaar komt, kan je zakelijke kansen benutten en investeren in dat wat jouw bedrijf vooruit helpt. Bij een horecazaak kan je dan bijvoorbeeld denken aan nieuwe terrasmeubels, je oven vervangen of een rustige periode overbruggen. Heb je een winkel? Dan kan je met een  zakelijke lening je voorraad aanvullen. CARD Advance is er voor ondernemers. Wij vinden het belangrijk dat een bedrijfsfinanciering verantwoord is en past bij jouw plannen. We verstrekken leningen tot € 50.000 euro, maar we kunnen je al helpen vanaf € 2.000. In beide gevallen los je alles zonder omkijken en automatisch af via je bancontact automaat. Binnen de 4 werkdagen is vaak alles al geregeld en heb je het geld tot je beschikking.

Durf te ondernemen!

simpelvinkje
Snelle en makkelijke financiering
al vanaf € 2.000 tot € 50.000
simpelvinkje
Eenvoudig en automatisch
aflossen via je pinautomaat
simpelvinkje
Geen boete maar een bonus bij
vervroegd aflossen
simpelvinkje
Persoonlijk contact tijdens
het hele proces
simpelvinkje
Geen verborgen of eenmalige kosten
simpelvinkje
Heldere voorwaarden

Wat is een bedrijfsfinanciering?

Een bedrijfsfinanciering of zakelijke financiering is een lening die je afsluit zodat je de plannen voor je bedrijf kan realiseren.. Er zijn verschillende soorten bedrijfsfinancieringen. Het verschil zit hem vaak in de manier van aflossen en de kosten. Een bedrijfsfinanciering wordt zoals gezegd vaak gebruikt om te investeren in je zaak of om zakelijke kansen te benutten die zich plots voordoen. Denk daarbij aan het vervangen van apparatuur, een nieuwe collectie inkopen of zelfs een marketingcampagne opzetten.

Wil je graag een groeikans voor je bedrijf financieren? CARD Advance helpt je met plezier verder. We hebben veel ervaring met het verstrekken van leningen in de horeca en retail , maar we kunnen je ook helpen als je ondernemer bent in de persoonlijke verzorging, levensmiddelen of een andere sector. We hielpen al meer dan 1500 ondernemers! Contacteer ons meteen als je op zoek bent naar een financiering voor je bedrijf.

Je kan makkelijk en snel een bedrijfsfinanciering aanvragen – geheel kosteloos en vrijblijvend. Wie weet heb jij dan binnen 4 werkdagen een mooi bedrag op je zakelijke bankrekening!

Wat onze klanten van ons vinden

Voor wie is een bedrijfsfinanciering?

Een bedrijfsfinanciering of zakelijke financiering is een lening die je afsluit zodat je plannen kunt realiseren voor je bedrijf. Er zijn verschillende soorten bedrijfsfinancieringen. Het verschil zit hem vaak in de manier van aflossen en de kosten. Een bedrijfsfinanciering wordt zoals gezegd vaak gebruikt om te investeren in je zaak of om zakelijke kansen te benutten die zich plots voordoen. Denk daarbij aan vervangen van apparatuur, een nieuwe collectie inkopen of zelfs een marketingcampagne opzetten.

Wil je graag een groeikans voor je bedrijf financieren? CARD Advance helpt je graag verder. We hebben veel ervaring met het verstrekken van leningen in de horeca en retail branche, maar we kunnen je ook helpen als je ondernemer bent in de persoonlijke verzorging, levensmiddelen of een andere branche. We hielpen al meer dan 1500 ondernemers! Neem direct contact met ons op als je op zoek bent naar een financiering voor je bedrijf.

Je kunt makkelijk en snel een bedrijfsfinanciering aanvragen – geheel kosteloos en vrijblijvend. Wie weet heb jij wel binnen 4 werkdagen een mooi bedrag erbij op je zakelijke bankrekening!

Hoeveel geld kan ik lenen bij CARD Advance?

Een vraag die wij vaak horen is: “Hoeveel kan ik lenen?”. Iedere onderneming is anders en een lening is afhankelijk van een aantal factoren. Daarom bieden wij bij een financiering altijd maatwerk. Om te bepalen welk bedrag je maximaal kan lenen, kijken we samen met jou naar je historische bancontact omzet. Zo kunnen we beoordelen welk bedrag verantwoord is en of jij daarmee je plannen kan realiseren.

We verstrekken leningen van € 2.000 tot € 50.000. We kunnen je dus al met een relatief klein bedrag helpen zodat jij weer verder kan met ondernemen. Heb je meer nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we wat we voor jou kunnen doen!

Waarom een bedrijf financieren met CARD Advance?

Wat ons zo bijzonder maakt, is de manier van aflossen, de persoonlijke aandacht die we voor je hebben en de eenvoudige voorwaarden van onze zakelijke financiering. Als je een bancontact automaat in je restaurant of kledingwinkel hebt staan, kunnen wij je helpen. Een zakelijke lening van CARD Advance staat namelijk direct in verbinding met jouw bancontact automaat. Elke dag betaal je volledig automatisch een stukje van je lening af via je omzet. Er gaat iedere dag een percentage van die omzet naar CARD Advance zodat je zonder gedoe je bedrijfsfinanciering weer aflost. Binnen 3 tot 12 maanden heb je je lening afgelost zonder dat je er iets voor hebt moeten doen. De aflossing beweegt mee met je omzet. Bij een drukke dag met veel omzet los je meer af, bij een rustige dag los je minder af. Durf ondernemen!

Makkelijk en snel een bedrijfsfinanciering aanvragen

Een bedrijfsfinanciering bij CARD Advance aanvragen is heel eenvoudig. Een accountmanager begeleidt je van A tot Z in het aanvraagproces en vaak heb je binnen 4 werkdagen het geld al op je rekening staan. Onze voorwaarden zijn helder en kleine lettertjes, daar doen we niet aan. Je kan ons altijd bellen, mailen of appen. Je kan zelfs direct met ons chatten via de website als je een vraag hebt. We staan voor je klaar zodat je de juiste bedrijfsfinanciering voor jouw zaak krijgt!

Hoe het werkt

Geïnteresseerd in een bedrijfsfinanciering?
Dit zijn de stappen die je moet doorlopen!

icon

Aanvragen

Het aanvragen van een CARD Advance is eenvoudig. Je kan ons appen, bellen, mailen of je vult op de website het aanvraagformulier in om een zakelijke lening aan te vragen. Een accountmanager neemt vaak nog dezelfde dag contact met je op.

icon

Intake op locatie

Wij komen graag bij je langs om samen te kijken wat de beste oplossing is voor je bedrijf. Een van onze accountmanagers beantwoordt face-to-face al je vragen en helpt je direct met de volledige aanvraag van je bedrijfslening.

icon

Beoordeling

Onze collega’s op kantoor behandelen de aanvraag en kijken op basis van je bedrijfsprestaties of het verantwoord is om een zakelijke lening te verstrekken. Binnen 2 dagen kunnen we je laten weten of we je kunnen helpen.

icon

Geld op je rekening

Na goedkeuring van de aanvraag van je bedrijfslening storten we binnen 2 dagen het geld op je rekening en kan je weer doen waar je goed in bent: ondernemen.

icon

Makkelijk & automatisch aflossen

De aflossing van je zakelijke lening gaat geheel automatisch via je betaalautomaat. Iedere dag gaat er een vast percentage van je bancontact omzet naar CARD Advance. Zo los je de financiering af zonder dat je er omkijken naar hebt.

Doe de Quickscan

Bekijk samen met ons door middel van vier simpele vragen of we je kunnen helpen.

Doe de Quickscan

Veel gestelde vragen

Kan ik berekenen hoeveel ik zakelijk kan lenen?

Bij CARD Advance kunnen bedragen van tussen de € 2.000 en de € 50.000 worden geleend. Tijdens ons intakeproces wordt er berekend hoeveel je kan lenen. Wij vinden het erg belangrijk dat de financiële gezondheid van je bedrijf niet in gevaar komt. Daarom verschilt het bedrag van bedrijf tot bedrijf. Om je een idee te geven: je kan je zakelijke lening berekenen via onze online tool. Uiteraard is dit slechts een indicatie.

Je kan bij ons dus terecht voor een kleine zakelijke lening van bijvoorbeeld max. € 5.000, maar ook voor een iets grotere zakelijke lening tot € 50.000. Leuk om te weten: bij CARD Advance kun je boetevrij aflossen. Wij geven nooit boetes – je krijgt zelfs korting als je sneller kan aflossen.

Wat zijn de voorwaarden om een zakelijke lening aan te vragen?

CARD Advance heeft weinig voorwaarden. Om van onze financiële dienstverlening gebruik te maken, vragen we enkel een historische omzet van minimaal 1 jaar, zodat we samen kunnen kijken welk bedrag je kan lenen, aangepast aan je omzet. Uiteraard heb je ook een betaalautomaat nodig om je zakelijke lening stapje bij stapje af te betalen. Je betaalt geen vaste maandelijkse termijnen, maar je betaalt dagelijks een percentage van je betaalomzet af gedurende de hele looptijd van je lening. Geïnteresseerd? Dan kan je snel een zakelijke lening online aanvragen. Wij nemen dan snel contact met je op.

Kom ik in aanmerking voor een zakelijke lening?

Wil je graag geld lenen voor je bedrijf? Dan kan het soms moeilijk zijn om tussen de aanbieders van zakelijke leningen te kiezen. Bij CARD Advance kom je in aanmerking voor een zakelijke lening als je een historische omzet van minimaal één jaar hebt en werkt met een betaalautomaat. Als erkend MKB financier, lenen we voornamelijk aan MKB bedrijven.

Je kan makkelijk je zakelijk krediet aanvragen op onze website. Nadien komt een accountmanager bij je op bezoek om te bespreken wat je voor ogen hebt en om te kijken of de bedrijfsfinanciering verantwoord is voor je bedrijf. In tegenstelling tot de meeste financiers, vinden we snelheid belangrijk. Zo’n vier dagen na het aanvragen van je bedrijfsfinanciering kun je je zakelijke geld al op je rekening hebben. Handig, toch?

Hoe snel weet ik of ik een zakelijke lening kan krijgen?

Bij CARD Advance begrijpen we maar al te goed dat je als ondernemer snel je geld wil ontvangen om bijvoorbeeld meer stock in te kopen. Daarom is ons proces erg snel. Je kan op onze website in no-time een zakelijke lening aanvragen. Op een werkdag neemt een accountmanager binnen 12 uur contact met je op. Samen met een accountmanager wordt er tijdens een persoonlijk gesprek naar je historische omzet en plannen gekeken. Vaak is het hele proces in 4 dagen geregeld. Dus ook als we je niet kunnen helpen met een zakelijke lening, weet je dit snel.

Wat is de looptijd van een lening?

Bij CARD Advance bieden we zakelijke leningen aan die je terugbetaalt binnen 3, 6 of 12 maanden. Dit is afhankelijk van het bedrag dat je leent en wat voor jou doenbaar is. Hier houden we rekening mee tijdens het intakegesprek. Wil je bijvoorbeeld graag een korte zakelijke lening afsluiten waarbij je het bedrag snel terugbetaalt? Dat kan bij CARD Advance!

Wat zijn de kosten van een zakelijke lening?

Bij CARD Advance staat de rente van een zakelijke lening vast. De maandelijkse premie voor een zakelijke lening bij CARD Advance ligt tussen de 2,25% en 2,5% per maand. Wij rekenen buiten deze kosten  geen operationele kosten zoals aanvraagkosten, bemiddelingskosten of transactiekosten. Je betaalt pas als je de zakelijke lening ontvangt en je weet altijd van tevoren waar je aan toe bent. Je betaalt geen boetes bij CARD Advance. We kunnen je wel vragen om extra bij te storten als de aflossing uitblijft.

Kan ik extra aflossen als de mogelijkheid zich voordoet?

Dat kan zeker. Bij CARD Advance los je af wat je kan missen. Er gaat dagelijks een vast percentage van je bancontact omzet naar CARD Advance, wat geldt als aflossing. Heb je een drukke dag? Dan los je meer af. Heb je een rustige dag met weinig of zelfs geen omzet? Dan los je minder of zelfs niets af. Kun je een deel van het geleende bedrag of het volledige bedrag veel eerder aflossen? Uiteraard kan je kosteloos extra aflossen. Als je alles veel sneller kan aflossen, krijg je zelfs een bonus, geen boete.

Wat zijn de maandlasten

Als je een zakelijke lening afsluit bij CARD Advance, dan betaal je het bedrag terug en betaal je hierop maandelijks een vaste rente. Het rentepercentage van een zakelijke lening ligt tussen de 2,25% en 2,5%. Hoeveel je dus exact betaalt, is uiteraard afhankelijk van het opgenomen bedrag.

Ervaringen ondernemers

En dat zijn slechts enkele van onze tevreden klanten! Onze klanten geven ons een 4,8 op Trustpilot!

Bekijk de beoordelingen
trustpilot-logo Beoordeling
4.8 203 beoordelingen

Partners