fbpx

Card Advance

Geld lenen voor bedrijf

Geld lenen voor je bedrijf

Om te kunnen ondernemen heb je soms geld nodig wat je niet direct in kas hebt. Geld lenen voor je bedrijf is dus helemaal geen schande en komt veel vaker voor dan je denkt. Ondernemen gaat over het benutten van kansen en reageren op de mogelijkheden of problemen die zich voordoen. Denk bijvoorbeeld in de horeca aan een periode met slecht weer of aan de rustige seizoenen. In de retail is geld lenen voor je bedrijf vaak van toepassing bij het inkopen van voorraden. Wil je zakelijk krediet afsluiten voor je bedrijf? Neem dan snel contact met ons op.

accountant

Hoeveel geld kan ik lenen voor mijn bedrijf?

Ondernemers lenen heel vaak, voor een scala aan redenen, zoals extra voorraad inkopen of nieuw meubilair aankopen. Via onze handige tool bereken je makkelijk hoeveel geld je kunt lenen voor je bedrijf. Geld lenen is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. Het is namelijk erg belangrijk dat we samen met jou kijken welk geldbedrag past bij jouw plannen en financiële situatie. Geld lenen voor je bedrijf? Bereken direct wat er mogelijk is!

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen

Snelle en makkelijke financiering al vanaf € 2.000 tot € 50.000

Eenvoudig en automatisch aflossen via je pinautomaat

Geen boete maar een bonus bij vervroegd aflossen

Persoonlijk contact tijdens het hele proces

Geen verborgen of eenmalige kosten

Heldere voorwaarden

retail

Groeien door geld te lenen voor je bedrijf

Geld lenen voor je bedrijf lost vaak niet alleen korte termijn problemen op, maar zorgt op de lange termijn ook voor groei. Een investering betekent namelijk dat je ergens geld instopt dat op een later moment zorgt voor waarde. Jij als ondernemer weet als geen ander dat dit zo werkt. Dit betekent vaak wel dat je soms geld voor je bedrijf moet lenen om te kunnen investeren. Dit is ook helemaal niet erg zolang je bedrijf door deze investering uiteindelijk groeit. Groeien betekent ook niet direct groter, maar vaak wel beter. Dit kan met kleine stapjes gaan of met grote sprongen. Investeer in je bedrijf met een zakelijke lening van PIN Voorschot. 

Wil je je bedrijf graag laten groeien? Kies dan voor geld lenen voor je bedrijf bij PIN Voorschot. Onze flexibele zakelijke lening los je geheel automatisch af via je pinautomaat en heb je zonder dat je er omkijken naar hebt, binnen 3 tot 12 maanden weer afgelost. Makkelijk toch?

Kan ook ik geld lenen voor mijn bedrijf?

Wil je geld lenen voor je bedrijf, maar weet je niet of je in aanmerking komt voor een bedrijfslening van PIN Voorschot? Wij kijken liever naar de mogelijkheden om wél geld te lenen, dan naar redenen om dit niet te doen. Natuurlijk moet het verantwoord zijn voor jou als ondernemer en voor ons als geldverstrekker, maar we denken in kansen, net zoals jij.

Om in aanmerking te komen voor een lening, moet je bedrijf minimaal 1 jaar bestaan en omzet hebben gedraaid. Wij beoordelen de hoogte van de financiering namelijk onder anderen op je historische omzet. Op die manier kunnen we samen met jou kijken of geld lenen voor je bedrijf verstandig is of juist niet. Niemand heeft namelijk baat bij een lening die niet past bij je plannen en je situatie. Je kunt daarom niet online een lening afsluiten, maar wel een aanvraag doen. Wij nemen dan snel contact met je op.

Geld lenen voor je bedrijf? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Waarom geld lenen voor je bedrijf bij PIN Voorschot?

rekentool

Hoe vraag ik geld voor mijn onderneming aan?

Stap 1          Aanvragen

Een zakelijke lening van PIN Voorschot aanvragen kan eenvoudig via ons aanvraagformulier op de website. Wil je liever chatten, appen, mailen of ? Geen probleem, dat is ook mogelijk. Een accountmanager neemt vaak dezelfde dag nog contact met je op.

Stap 2          Intake op locatie

Wij komen altijd graag langs om samen te bespreken wat de beste oplossing is voor je bedrijf als het om een zakelijke lening gaat. Onze accountmanager kan dan direct al je vragen beantwoorden die je wellicht nog hebt over zakelijk financieren.

Stap 3         Beoordeling

We kijken aan de hand van wat gegevens en de bedrijfsprestaties of het verantwoord is voor jou en voor ons om een lening af te sluiten. We laten altijd binnen 2 dagen weten of we je kunnen helpen of niet

Stap 4          Geld op je rekening

Als de aanvraag is goedgekeurd, zullen we binnen 2 dagen het geld op je rekening storten zodat jij weer verder kunt met ondernemen. Zo makkelijk kan een zakelijke lening afsluiten zijn!

Stap 5          Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

✔️ Geen aflosboetes

✔️ Bonus bij vervroegd aflossen

✔️Geen onverwachte, extra kosten

Geld lenen voor bedrijven in allerlei sectoren

Geld lenen voor je bedrijf vindt in allerlei sectoren binnen het mkb plaats. Het wordt vaak gebruikt om bijvoorbeeld te investeren in apparatuur of nieuwe meubels, om een moeilijke periode te overbruggen of om rekeningen te betalen. Ben jij ondernemer in het mkb en ben je op zoek naar lening van €2000 tot €50000? Dan kan PIN Voorschot je snel en kundig helpen!

 

 

We begrijpen dat je aan de start van je bedrijf soms wat krediet nodig hebt om stappen te zetten. Bij PIN Voorschot helpen we ondernemers die al een kleine start hebben gemaakt; met andere woorden ondernemers die al minimaal 1 jaar bestaan en al winst hebben gemaakt. Houd hier dus rekening mee.

Bij PIN Voorschot bieden we leningen aan met een looptijd van 3 t/m 12 maanden. Tijdens ons intakeproces kijken we wat het beste bij jouw plannen past. Geïnteresseerd in een bedrijfsfinanciering? Neem snel contact met ons op! 

Onze maandelijkse premie ligt tussen de 1,25% en 2,5% per maand. Wij rekenen geen aanvraagkosten, bemiddelingskosten en transactiekosten. Uiteraard begin je pas met betalen als je de financiering hebt ontvangen. 

Heb je een tijdelijke behoefte aan krediet om bijvoorbeeld machines te vervangen of een grotere voorraad in te kopen? PIN Voorschot kan je het geld lenen zodat jouw bedrijf kan blijven groeien.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
Heb je hulp nodig?
Praat met Card Advance
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?