PIN Voorschot helpt ondernemers met een passende zakelijke lening.

Al ruim 1.700 ondernemers hebben gebruik gemaakt van een PIN Voorschot, om bijvoorbeeld een verbouwing te doen, nieuwe terrasmeubels te kopen, de nieuwe collectie kleding in te kopen, keukenapparatuur te vervangen of vakantiegeld uit te betalen. Een PIN Voorschot los je af door je pinautomaat slim te gebruiken. Iedere dag gaat er namelijk een vast percentage van je pinomzet naar PIN Voorschot, zodat je de zakelijke lening naar draagkracht bijvoorbeeld binnen 3,6 of 12 maanden aflost.

Heb je de ene dag wat minder omzet? Dan los je ook minder af. Heb je een druk weekend gehad? Dan los je meer af. Zo betaal je nooit meer terug dan je kunt missen.

Hoe het werkt

Geïnteresseerd in een bedrijfsfinanciering?
Dit zijn de stappen die je moet doorlopen!

icon

Aanvragen

Het aanvragen van een PIN Voorschot is eenvoudig. Je kunt onze appen, bellen, mailen of je vult even het aanvraagformulier in op de website om een zakelijke lening aan te vragen. Een accountmanager neemt vaak nog dezelfde dag contact met je op.

icon

Intake op locatie

Wij komen altijd graag bij je langs om samen te kijken wat de beste oplossing is voor je bedrijf. Een van onze accountmanagers beantwoordt face-to-face al je vragen en helpt je direct met de volledige aanvraag van je bedrijfslening.

icon

Beoordeling

Onze collega’s op kantoor behandelen de aanvraag en kijken op basis van je bedrijfsprestaties of het verantwoord is om een zakelijke lening te verstrekken. Binnen 2 dagen kunnen we je laten weten of we je kunnen helpen.

icon

Geld op je rekening

Na goedkeuring van de aanvraag van je bedrijfslening storten we binnen 2 dagen het geld op je rekening en kun je weer doen waar je goed in bent: Ondernemen.

icon

Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

  • Geen aflosboetes
  • Bonus bij vervroegd aflossen
  • Geen onverwachte, extra kosten

EVENT Voorschot

EVENT Voorschot helpt evenementorganisatoren met een passende korte termijn financiering.

Bij het organiseren van een beurs, een festival of een andere evenement komen veel dingen kijken. De kosten maak je vaak voorafgaand aan het event, terwijl je verdiende geld pas ná het event beschikbaar is. Dat kan voor financiële hobbels zorgen, maar EVENT Voorschot biedt een oplossing!

Met een EVENT Voorschot kun je zonder zorgen je event tot in de puntjes klaarmaken voor de start. Je lost je financiering vervolgens af door de pinautomaten op je event slim te gebruiken. Na afloop van het event los je de financiering in zijn geheel in één keer af.

Doe de quickscan en kom direct te weten of je in aanmerking komt voor zakelijke lening van PIN Voorschot