fbpx

Card Advance

Kortlopend krediet

Kortlopend krediet

Als je geld leent om mee te ondernemen, dan is het fijn als dit een kortlopend krediet is. Het betreft namelijk vaak relatief lage bedragen die je gebruikt om bijvoorbeeld nieuwe meubels of apparatuur mee te kopen. Ook komt het in de horeca vaak voor dat er een kortlopend krediet wordt afgesloten om een rustige periode te overbruggen. Wanneer je een krediet binnen 3 tot 12 maanden weer helemaal kunt aflossen komt de financiële gezondheid van je bedrijf niet in gevaar en hik je niet aan tegen een bedrijfslening die je langdurig moet terugbetalen.

Op zoek naar een kortlopende lening die je snel kunt afsluiten? Dan ben je bij PIN Voorschot aan het juiste adres. Wij verzorgen kortlopend zakelijk krediet voor ondernemers aan een lage rente. Bereken makkelijk hoeveel geld je zou kunnen lenen via onze tool.

krediet voor de horeca

Handig kortlopend krediet voor allerlei projecten

Zoals hierboven vermeld wordt kortlopend krediet vaak ingezet als het gaat om investeringen op de korte termijn. De investeringen leveren vaak snel weer geld om. Denk bijvoorbeeld aan het inkopen van een nieuwe collectie die je direct weer kan verkopen of het aanschaffen van een nieuw koffieapparaat waar je sneller en betere koffie mee kunt maken. Het is dan handig dat de zakelijke lening snel weer afgelost wordt zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Aanvragen, geld ontvangen, ondernemen!

Hoeveel kan ik lenen?

Bereken direct hoeveel kortlopend zakelijke krediet je ongeveer kunt krijgen en welke korte looptijd past bij jouw plannen! Onze maximale looptijd is 12 maanden, maar je kunt ook voor een minimale looptijd van 3 maanden kiezen. Je kunt makkelijk kiezen op basis van jouw persoonlijke situatie.

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen

Snelle en makkelijke financiering al vanaf € 2.000 tot € 50.000

Eenvoudig en automatisch aflossen via je pinautomaat

Geen boete maar een bonus bij vervroegd aflossen

Persoonlijk contact tijdens het hele proces

Geen verborgen of eenmalige kosten

Heldere voorwaarden

Kom ik in aanmerking voor kortlopend krediet bij PIN Voorschot?

Bijna elke ondernemer komt in aanmerking voor ons kortlopend krediet. We kijken natuurlijk wel naar je historische pinomzet, je situatie en wensen.

Het voordeel van kortlopend krediet is dat het overzichtelijk is en niet lang duurt voordat het afgelost is. Als je geld leent is het belangrijk dat de looptijd en het bedrag past bij de plannen die je hebt. Het moet namelijk verantwoord zijn voor jou en voor ons om het ondernemerskrediet te verstrekken zodat de investering wat oplevert in plaats van dat het voor financiële problemen zorgt.

Met een kortlopend krediet is het makkelijk om het overzicht te behouden en om de inschatting te maken welk bedrag en welke looptijd verstandig is. Het enige wat je als ondernemer nodig hebt om in aanmerking te komen voor een zakelijk krediet bij PIN Voorschot is historische pinomzet, een pin automaat en goed advies, maar daar zorgen onze accountmanagers wel voor!

Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over de rente en aflossing; eens je de lening hebt ontvangen, betaal je je lening automatisch terug via je pinautomaat. Handig, toch? Met een kortlopend krediet van PIN Voorschot heb je wat extra financiële ruimte of kun je investeren in je bedrijf. Geïnteresseerd? Dan kun je makkelijk een simulatie van je lening berekenen via onze tool of een lening aanvragen via onderstaande knop. Zakelijk geld lenen zonder bank kan zo makkelijk zijn.

rekentool

Makkelijk en snel kortlopend krediet aanvragen bij PIN Voorschot

Stap 1          Aanvragen

Een zakelijke lening van PIN Voorschot aanvragen kan eenvoudig via ons aanvraagformulier op de website. Wil je liever chatten, appen, mailen of ? Geen probleem, dat is ook mogelijk. Een accountmanager neemt vaak dezelfde dag nog contact met je op.

Stap 2          Intake op locatie

Wij komen altijd graag langs om samen te bespreken wat de beste oplossing is voor je bedrijf als het om een zakelijke lening gaat. Onze accountmanager kan dan direct al je vragen beantwoorden die je wellicht nog hebt over zakelijk financieren.

Stap 3         Beoordeling

We kijken aan de hand van wat gegevens en de bedrijfsprestaties of het verantwoord is voor jou en voor ons om een lening af te sluiten. We laten altijd binnen 2 dagen weten of we je kunnen helpen of niet

Stap 4          Geld op je rekening

Als de aanvraag is goedgekeurd, zullen we binnen 2 dagen het geld op je rekening storten zodat jij weer verder kunt met ondernemen. Zo makkelijk kan een zakelijke lening afsluiten zijn!

Stap 5          Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

✔️ Geen aflosboetes

✔️ Bonus bij vervroegd aflossen

✔️Geen onverwachte, extra kosten

 

We begrijpen dat je aan de start van je bedrijf soms wat krediet nodig hebt om stappen te zetten. Bij PIN Voorschot helpen we ondernemers die al een kleine start hebben gemaakt; met andere woorden ondernemers die al minimaal 1 jaar bestaan en al winst hebben gemaakt. Houd hier dus rekening mee.

Bij PIN Voorschot bieden we leningen aan met een looptijd van 3 t/m 12 maanden. Tijdens ons intakeproces kijken we wat het beste bij jouw plannen past. Geïnteresseerd in een bedrijfsfinanciering? Neem snel contact met ons op! 

Onze maandelijkse premie ligt tussen de 1,25% en 2,5% per maand. Wij rekenen geen aanvraagkosten, bemiddelingskosten en transactiekosten. Uiteraard begin je pas met betalen als je de financiering hebt ontvangen. 

Heb je een tijdelijke behoefte aan krediet om bijvoorbeeld machines te vervangen of een grotere voorraad in te kopen? PIN Voorschot kan je het geld lenen zodat jouw bedrijf kan blijven groeien.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
Heb je hulp nodig?
Praat met Card Advance
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?