fbpx

Card Advance

Krediet aanvragen

Eenvoudig krediet aanvragen

Krediet aanvragen moet voor iedere ondernemer eenvoudig zijn om te doen. Als ondernemer wil je druk zijn met ondernemen, niet met het aanleveren van enorme bergen administratie en lange wachttijden. In veel gevallen is hier vaak wel sprake van als het om krediet aanvragen gaat, maar bij CARD Advance niet. Een lening aanvragen bij ons is eenvoudig te regelen en het kost weinig tijd. Het enige wat wij nodig hebben is een MT940 bestand en je weet vaak binnen 24 uur al of je krediet aanvraag goedgekeurd is.

 
accountant

Hoeveel zakelijk krediet kan ik aanvragen?

Bereken direct via onze rekentool hoeveel zakelijk krediet je aan kunt vragen. Financieren is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen en financiële situatie. Bereken hoeveel je kunt lenen! We bieden krediet aan met een flexibele looptijd (3 t/m 12 maanden). Geïnteresseerd in geld lenen met CARD Advance? Doe dan vrijblijvend een aanvraag. We kijken dan direct wat we voor je kunnen betekenen!

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen

Snelle en makkelijke financiering al vanaf € 2.000 tot € 50.000

Eenvoudig en automatisch aflossen via je pinautomaat

Geen boete maar een bonus bij vervroegd aflossen

Persoonlijk contact tijdens het hele proces

Geen verborgen of eenmalige kosten

Heldere voorwaarden

zakelijke lening restaurant

Kan ik zakelijk krediet aanvragen bij CARD Advance?

Je wilt als ondernemer natuurlijk graag weten of je in aanmerking komt voor een krediet bij CARD Advance. Wat heb je daarvoor nodig en voor wie is het geschikt? Je kunt een zakelijk krediet aanvragen bij CARD Advance als je ondernemer bent en als je gebruik maakt van een betaalterminal. Je lost het krediet namelijk geheel automatisch af via je omzet. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een zakelijke lening om te investeren in je zaak of omdat je een moeilijke periode wilt overbruggen? Dan kunnen wij je snel en eenvoudig helpen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Het aanvragen van een lening is snel geregeld. Het enige wat we van je vragen is een MT940 bestand. Deze kun je eenvoudig downloaden via je online bankomgeving en bevat informatie over je banktransacties. Aan de hand van dit bestand kunnen we beoordelen of je in aanmerking komt voor zakelijk krediet. Voor het aanvragen van een zakelijke krediet zonder dat je daar jaarcijfers voor hoeft aan te leveren ben je bij CARD Advance aan het juiste adres!

zakelijke lening restaurant

Kan ik zakelijk krediet aanvragen bij CARD Advance?

Je wilt als ondernemer natuurlijk graag weten of je in aanmerking komt voor een krediet bij CARD Advance. Wat heb je daarvoor nodig en voor wie is het geschikt? Je kunt een zakelijk krediet aanvragen bij CARD Advance als je ondernemer bent en als je gebruik maakt van een pinautomaat. Je lost het krediet namelijk geheel automatisch af via je betaal terminal omzet. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een zakelijke lening om te investeren in je zaak of omdat je een moeilijke periode wilt overbruggen? Dan kunnen wij je snel en eenvoudig helpen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Het aanvragen van een lening is snel geregeld. Het enige wat we van je vragen is een MT940 bestand. Deze kun je eenvoudig downloaden via je online bankomgeving en bevat informatie over je banktransacties. Aan de hand van dit bestand kunnen we beoordelen of je in aanmerking komt voor zakelijk krediet. Voor het aanvragen van een zakelijke krediet zonder dat je daar jaarcijfers voor hoeft aan te leveren ben je bij CARD Advance aan het juiste adres!

Snel zakelijk krediet aanvragen

Niemand vindt wachten leuk. Zeker niet als je als ondernemer een kans ziet en deze snel wilt benutten. Als je om deze kans te benutten een bedrijfslening wilt aanvragen, dan wil je dat snel kunnen regelen zonder gedoe. Bij CARD Advance kun je snel zakelijke krediet aanvragen. Je kunt eenvoudig een aanvraag doen via de website, per e-mail of telefoon. We zorgen er dan binnen 24 uur voor dat je weet of je aanvraag is goedgekeurd en we jou een verantwoorde lening kunnen verstrekken. Zakelijk geld lenen kan zo makkelijk zijn.

Als uit de beoordeling blijkt dat we je kunnen helpen met een passende financiering, dan heb je vaak binnen een aantal werkdagen het geld al op je rekening staan. Je kunt dan direct aan de slag met het verwezenlijken van je plannen en het geld gebruiken. Snel geregeld!  Hulp nodig? Neem snel contact met ons op. Je kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen of je lening berekenen met onze tool.

Snel zakelijk krediet aanvragen

Niemand vindt wachten leuk. Zeker niet als je als ondernemer een kans ziet en deze snel wilt benutten. Als je om deze kans te benutten een bedrijfslening wilt aanvragen, dan wil je dat snel kunnen regelen zonder gedoe. Bij CARD Advance kun je snel zakelijke krediet aanvragen. Je kunt eenvoudig een aanvraag doen via de websiteper e-mail of telefoon. We zorgen er dan binnen 24 uur voor dat je weet of je aanvraag is goedgekeurd en we jou een verantwoorde lening kunnen verstrekken. Zakelijk geld lenen kan zo makkelijk zijn.

Als uit de beoordeling blijkt dat we je kunnen helpen met een passende financiering, dan heb je vaak binnen een aantal werkdagen het geld al op je rekening staan. Je kunt dan direct aan de slag met het verwezenlijken van je plannen en het geld gebruiken. Snel geregeld!  Hulp nodig? Neem snel contact met ons op. Je kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen of je lening berekenen met onze tool.

rekentool

Krediet aanvragen voor allerlei zakelijke doeleinden

Er zijn veel verschillende redenen waarom je als ondernemer behoefte kunt hebben aan zakelijk krediet. In de meeste gevallen wordt het krediet gebruikt om te investeren in het bedrijf. Dat kan gaan om een verbouwing, maar ook als er plotseling apparatuur kapot gaat dat snel vervangen dient te worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een oven in een bakkerij of een vaatwasser in de horeca.

In de retail wordt vaak een beroep gedaan op een zakelijke lening als het gaat om het aanvullen van voorraad of het inkopen van een nieuwe collectie. In de horeca vragen ondernemers vaak krediet aan om een rustige periode te overbruggen (buiten het seizoen bijvoorbeeld of een periode met slecht weer).

Zolang de financiering die wordt afgesloten verantwoord is en past bij de plannen van de ondernemer is het helemaal niet erg om krediet aan te vragen. Het is in bijna alle gevallen een investering voor de toekomst, dus je haalt er altijd meer uit dan dat het je kost. Ondernemen gaat om kansen benutten en je soms door zwaar weer heen slaan. Het is in beide gevallen erg wenselijk dat het krediet snel en eenvoudig aan te vragen is zodat je weer kunt doen waar je goed in bent: Ondernemen!

eigenaar van een bloemenwinkel

Krediet aanvragen voor allerlei zakelijke doeleinden

Er zijn veel verschillende redenen waarom je als ondernemer behoefte kunt hebben aan zakelijk krediet. In de meeste gevallen wordt het krediet gebruikt om te investeren in het bedrijf. Dat kan gaan om een verbouwing, maar ook als er plotseling apparatuur kapot gaat dat snel vervangen dient te worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een oven in een bakkerij of een vaatwasser in de horeca.

In de retail wordt vaak een beroep gedaan op een zakelijke lening als het gaat om het aanvullen van voorraad of het inkopen van een nieuwe collectie. In de horeca vragen ondernemers vaak krediet aan om een rustige periode te overbruggen (buiten het seizoen bijvoorbeeld of een periode met slecht weer).

Zolang de financiering die wordt afgesloten verantwoord is en past bij de plannen van de ondernemer is het helemaal niet erg om krediet aan te vragen. Het is in bijna alle gevallen een investering voor de toekomst, dus je haalt er altijd meer uit dan dat het je kost. Ondernemen gaat om kansen benutten en je soms door zwaar weer heen slaan. Het is in beide gevallen erg wenselijk dat het krediet snel en eenvoudig aan te vragen is zodat je weer kunt doen waar je goed in bent: Ondernemen!

eigenaar van een bloemenwinkel

Stap 1          Aanvragen

Een zakelijke lening van CARD Advance aanvragen kan eenvoudig via ons aanvraagformulier op de website. Wil je liever chatten, appen, mailen of ? Geen probleem, dat is ook mogelijk. Een accountmanager neemt vaak dezelfde dag nog contact met je op.

Stap 2          Intake op locatie

Wij komen altijd graag langs om samen te bespreken wat de beste oplossing is voor je bedrijf als het om een zakelijke lening gaat. Onze accountmanager kan dan direct al je vragen beantwoorden die je wellicht nog hebt over zakelijk financieren.

Stap 3         Beoordeling

We kijken aan de hand van wat gegevens en de bedrijfsprestaties of het verantwoord is voor jou en voor ons om een lening af te sluiten. We laten altijd binnen 2 dagen weten of we je kunnen helpen of niet

Stap 4          Geld op je rekening

Als de aanvraag is goedgekeurd, zullen we binnen 2 dagen het geld op je rekening storten zodat jij weer verder kunt met ondernemen. Zo makkelijk kan een zakelijke lening afsluiten zijn!

Stap 5          Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je betaal terminal omzet.

✔️ Geen aflosboetes

✔️ Bonus bij vervroegd aflossen

✔️Geen onverwachte, extra kosten

 

Het afsluiten van een zakelijke financiering kan snel gebeuren, mits je aan de voorwaarden voldoet. Bij CARD Advance lenen we aan bedrijven die een historische omzet van minimaal één jaar kunnen voorleggen. Je hebt dus geen jaarcijfers nodig, alleen een MT940 bestand. Deze kun je gemakkelijk downloaden in de online omgeving van je bank.

Een zakelijk krediet aanvragen zonder jaarcijfers kan dus makkelijk bij Card Advance. 

De looptijd van onze zakelijke leningen is 3, 6 of 12 maanden. We werken met een vaste maximale looptijd. Eerder aflossen mag altijd! Tijdens het intakegesprek kijken we welke looptijd het beste bij jou past.

Absoluut. Bij CARD Advance los je geen vast afgesproken bedrag af, maar een vast percentage van je betaal terminal omzet. Als je een heel goede dag hebt, kun je dan ook makkelijk extra aflossen en op een slechte dag kun je minder aflossen. Het hele proces met de rente en aflossing gaat bovendien automatisch via je betaalterminal, wel zo handig. In tegenstelling tot andere verstrekkers van zakelijke kredieten, kun je bij ons volledig boetevrij aflossen. Het is net omgekeerd: je krijgt een bonus als je eerder kunt aflossen.

De maandelijkse premie voor een zakelijke financiering bij CARD Advance ligt tussen de 1,75% en 2,5%. Behalve deze kosten, betaal je bij ons enkel aanvraagkosten, bemiddelingskosten of transactiekosten. Je begint uiteraard pas te betalen zodra je de lening ontvangt.

Heb je hier vragen over? Dan kun je contact opnemen met ons team voor een vrijblijvende offerte die past bij je persoonlijke situatie. 

Je kunt je bedrijfsfinanciering makkelijk en snel online aanvragen via ons aanvraagformulier. Eén van onze accountmanagers neemt vaak dezelfde dag nog contact met je op. Krediet aanvragen kan erg snel bij CARD Advance; vaak is alles binnen 4 werkdagen al geregeld. Als je geld wilt lenen om te ondernemen, snappen wij dat je niet lang wil wachten! Omdat het afsluiten van een zakelijke financiering zo makkelijk is, kun je snel investeren in je project.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
Heb je hulp nodig?
Praat met Card Advance
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?