fbpx

Card Advance

Ondernemerskrediet

Ondernemerskrediet

Ondernemerskrediet is simpelweg krediet om mee te ondernemen. Dit heb je als ondernemer soms nodig als je bijvoorbeeld je zaak wilt verbouwen, nieuwe meubels of apparatuur nodig hebt, een nieuwe collectie wilt inkopen of als je een moeilijke periode moet overbruggen. Traditioneel gezien kloppen ondernemers dan vaak aan bij hun bank, maar er zijn andere en vooral betere en snellere opties. Een ondernemerskrediet van PIN Voorschot helpt je écht verder en al vanaf €2000,-. Je hebt het krediet tevens snel tot je beschikking zodat je er mee kunt ondernemen! Wil je financiering  aanvragen? Check dan even met onze tool hoeveel je zou kunnen lenen.

slimme pinautomaat

Het ondernemerskrediet van PIN Voorschot: speciaal voor ondernemers die willen groeien

Met een ondernemerskrediet van PIN Voorschot kun je met je bedrijf groeien in de breedste zin van het woord. Groeien betekent niet altijd meer geld verdienen of een groter pand. Iedere ondernemer heeft zijn eigen normen, waarden en dromen. Misschien betekent groeien voor jou wel dat jij je klanten een warm plekje op het terras kunt bieden op een koude dag, of misschien betekent groeien voor jou wel dat je een grotere collectie kunt inkopen zodat je je vaste klanten een leuke korting kan geven. Wij luisteren naar jouw verhaal en helpen je graag met het verwezenlijken van je plannen door middel van een kortlopend krediet. Heb je een midden- en kleinbedrijf en heb je mooie dromen voor je bedrijf? Dan helpen wij je met je dromen. Als Erkend MKB Financier specialiseren wij ons in kredieten voor ondernemers Durf te ondernemen!

Bereken hieronder alvast wat je ongeveer kunt lenen en hoeveel je per dag aflost!

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen

Snelle en makkelijke financiering al vanaf € 2.000 tot € 50.000

Eenvoudig en automatisch aflossen via je pinautomaat

Geen boete maar een bonus bij vervroegd aflossen

Persoonlijk contact tijdens het hele proces

Geen verborgen of eenmalige kosten

Heldere voorwaarden

Kom ik in aanmerking voor ondernemerskrediet bij PIN Voorschot?

Wij vinden het belangrijk dat de lening die wij verstrekken past bij de plannen van de ondernemer. Het moet voor ons én voor jou verantwoord zijn. Je wilt immers het bedrag netjes terug kunnen betalen zonder dat je de financiële gezondheid van je bedrijf in gevaar komt. In principe komt iedere ondernemer met een pinautomaat in aanmerking voor een ondernemerskrediet van PIN Voorschot. Je rente betaal je immers terug via je pinautomaat. En maak je geen zorgen: wij hanteren een aantrekkelijke rente voor jouw bedrijfslening. Bij ons kun je zakelijk geld lenen zonder bank: snel, makkelijk en met een persoonlijke touch.

Wij denken net zoals jij graag in kansen en nemen iedere financieringsaanvraag serieus. Mocht het bedrag wat je in gedachte had bijvoorbeeld niet lukken? Dan zullen we altijd samen met jou kijken naar wat wél lukt. Durf te ondernemen is niet alleen onze slogan, dat doen we ook zelf!

  Geïnteresseerd in een ondernemerskrediet? Dan kun je eenvoudig online een aanvraag doen. Wij komen binnen 24 uur op je aanvraag terug en bespreken graag welke financiële injectie we jouw bedrijf kunnen geven. Het hele proces, zoals het bespreken van de rente en aflossing, gaat heel snel. Zakelijke kredieten geven aan ondernemers is immers waar wij goed in zijn en wij weten dat jij snel stappen wil zetten. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met onze accountmanagers; we helpen je graag.

rekentool

Hoe kan ik ondernemerskrediet aanvragen?

Stap 1          Aanvragen

Een zakelijke lening van PIN Voorschot aanvragen kan eenvoudig via ons aanvraagformulier op de website. Wil je liever chatten, appen, mailen of ? Geen probleem, dat is ook mogelijk. Een accountmanager neemt vaak dezelfde dag nog contact met je op.

Stap 2          Intake op locatie

Wij komen altijd graag langs om samen te bespreken wat de beste oplossing is voor je bedrijf als het om een zakelijke lening gaat. Onze accountmanager kan dan direct al je vragen beantwoorden die je wellicht nog hebt over zakelijk financieren.

Stap 3         Beoordeling

We kijken aan de hand van wat gegevens en de bedrijfsprestaties of het verantwoord is voor jou en voor ons om een lening af te sluiten. We laten altijd binnen 2 dagen weten of we je kunnen helpen of niet

Stap 4          Geld op je rekening

Als de aanvraag is goedgekeurd, zullen we binnen 2 dagen het geld op je rekening storten zodat jij weer verder kunt met ondernemen. Zo makkelijk kan een zakelijke lening afsluiten zijn!

Stap 5          Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

✔️ Geen aflosboetes

✔️ Bonus bij vervroegd aflossen

✔️Geen onverwachte, extra kosten

 

We begrijpen dat je aan de start van je bedrijf soms wat krediet nodig hebt om stappen te zetten. Bij PIN Voorschot helpen we ondernemers die al een kleine start hebben gemaakt; met andere woorden ondernemers die al minimaal 1 jaar bestaan en al winst hebben gemaakt. Houd hier dus rekening mee.

Bij PIN Voorschot bieden we leningen aan met een looptijd van 3 t/m 12 maanden. Tijdens ons intakeproces kijken we wat het beste bij jouw plannen past. Geïnteresseerd in een bedrijfsfinanciering? Neem snel contact met ons op! 

Onze maandelijkse premie ligt tussen de 1,25% en 2,5% per maand. Wij rekenen geen aanvraagkosten, bemiddelingskosten en transactiekosten. Uiteraard begin je pas met betalen als je de financiering hebt ontvangen. 

Heb je een tijdelijke behoefte aan krediet om bijvoorbeeld machines te vervangen of een grotere voorraad in te kopen? PIN Voorschot kan je het geld lenen zodat jouw bedrijf kan blijven groeien.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
Heb je hulp nodig?
Praat met Card Advance
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?