fbpx

Card Advance

We kunnen goed luisteren, maar we vertellen ook graag iets
over onszelf

Als je graag zelf iets wilt vertellen

Eerst even wat cijfers

0
is het jaar dat we zijn opgericht

Op 1 maart 2015 zag CARD Advance het levenslicht. Vanaf die dag hadden we maar één missie: Zorgen dat ondernemers beter kunnen ondernemen. Je kunt als ondernemer zakelijk geld lenen bij CARD Advance. Deze financiering kun je vervolgens op een slimme manier via je pin automaat weer geheel automatisch aflossen. Handig hè?

0
medewerkers helpen je graag

Het begon met 4, maar inmiddels zijn we met 14 enthousiaste medewerkers bij CARD Advance. Ondernemers kansen bieden zit bij ieder van ons in het DNA. We doen iedere dag opnieuw weer met z’n allen ons best om ondernemers vooruit te helpen en iedere klant de kans te bieden om de investering te doen die het beste bij de onderneming past.

0
geholpen ondernemers

Dit getal betekent veel voor ons. We kennen iedere ondernemer die we geholpen hebben vanaf de dag dat we zijn opgericht. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat we op een verantwoorde manier ons product aanbieden. En dat de financiering op alle vlakken past bij de ondernemer. We hopen nog veel meer doorzetters in het MKB te kunnen helpen in de toekomst!

Dit zijn wij

Doe de quickscan en kom direct te weten of je in aanmerking komt voor zakelijke lening van PIN Voorschot

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
Heb je hulp nodig?
Praat met Card Advance
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?