fbpx

Card Advance

Spar Expres Boom

Spar Expres Boom is de gezellige buurtsupermarkt in het centrum van het bruisende Boom. Bij de ondernemers Samira en Kris kun je steeds terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ze ontvangen je met een brede glimlach en zullen ervoor zorgen dat je alles goed kan vinden en dat de kwaliteit en de service uitstekend zijn. De specialiteit van deze supermarkt zijn de vers belegde broodjes en de vers bereide maaltijden.

Vlotte en flexibele dienstverlening

Ook Spar Expres Boom maakt  gebruik van de services van Card Advance en dit om de steeds kortere betaaltermijnen op te vangen bij de leveranciers en ervoor te zorgen dat de voorraad steeds optimaal is. Door dit extra budget is het makkelijker slim in te kopen en de marge te verbeteren. Het Card Advance systeem loopt via de betaalterminals dus er is geen omkijken naar. Zo kunnen ze zich concentreren op wat echt belangrijk is. Namelijk ondernemen!

Wil jij ook meer weten over zo’n snel en soepel microkrediet via Card Advance? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
Heb je hulp nodig?
Praat met Card Advance
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?