fbpx

Card Advance

Vakantiegeld

Vakantiegeld uitbetalen? Geen probleem!

Ieder jaar zijn je werknemers in mei of juni nét iets blijer aan het einde van de maand dan alle andere maanden. Het vakantiegeld wordt dan namelijk uitgekeerd. Dit fijne extraatje bedraagt tenminste 8% van het brutoloon en is wettelijk verplicht. Dit jaar zorgt het vakantiegeld echter voor veel werkgevers die zwaar getroffen zijn door de coronacrisis voor problemen. Een vervelende situatie in deze toch al lastige tijd, want je wilt je hardwerkende personeel niet teleurstellen. Wat kun je doen om iedereen aan boord te houden, maar zelf niet ten onder te gaan?

accountant

Bekijk direct je mogelijkheden

Bereken direct via onze rekentool welk je bedrag je ongeveer kunt lenen. Financieren is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen. Bereken je mogelijkheden en doe vrijblijvend een aanvraag. We kijken dan direct wat we voor je kunnen betekenen!

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen

rekentool

Snelle en makkelijke financiering al vanaf € 2.000 tot € 50.000

Eenvoudig en automatisch aflossen via je pinautomaat

Geen boete maar een bonus bij vervroegd aflossen

Persoonlijk contact tijdens het hele proces

Geen verborgen of eenmalige kosten

Heldere voorwaarden

Blijf in gesprek

Je werknemers weten in welke situatie je verkeert tijdens deze coronacrisis, ze zullen dan waarschijnlijk ook echt wel begrip hebben voor het feit dat het financieel lastig is om grote bedragen zoals vakantiegeld in zijn geheel uit te moeten keren. Ga hierover in gesprek met je personeel. Wellicht kun je afspreken dat je het in gedeeltes betaalt bijvoorbeeld. Zo blijf je een hecht team en kun je samen met je personeel weer bouwen aan een zonnige toekomst!

Vakantiegeld financieren

Dit klinkt misschien wat vreemd, maar als het verantwoord gebeurt dan is het de perfecte oplossing.

Het liefste wil je je personeel natuurlijk in één keer hun vakantiegeld betalen in plaats van in termijnen, maar hoe maak je dat mogelijk?

Bij PIN Voorschot helpen de echte doorzetters graag met een financieren om een moeilijke periode zoals deze te overbruggen. Een lening via PIN Voorschot los je geheel automatisch en naar draagkracht af via je pinautomaat. Dit betekent dat er dagelijks een percentage van je pinomzet naar PIN Voorschot gaat. Dit is je aflossing. Heb je een drukke dag gehad met veel omzet? Dan los je meer af. Heb je een dag met weinig of zelf geen omzet? Dan los je minder of niets af.

Je hebt op deze manier geen omkijken naar het aflossen van je financiering en je hebt je medewerkers blij kunnen maken met hun vakantiegeld! Durf te ondernemen!

rekentool

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
Heb je hulp nodig?
Praat met Card Advance
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?