fbpx

Card Advance

Antwoord op al je vragen

Antwoord op al je vragen

Veelgestelde vragen

Antwoord op al je vragen

De maandelijkse premie voor een zakelijke lening ligt tussen de 1,25% en 2,5% per maand. Naast deze kosten rekenen wij geen enkele andere kosten zoals aanvraagkosten, bemiddelingskosten, transactiekosten of  welke kosten dan ook. Je betaalt pas als je daadwerkelijk het CARD Advance ontvangt en je weet van tevoren altijd waar je aan toe bent. We rekenen geen boetes bij te laat betalen, maar we kunnen je wel vragen bij te storten als de PIN omzet achterblijft.

Je kunt ons bellen, mailen, appen of een aanvraag voor een zakelijke lening doen via de website. Wij zullen je dan vragen om het digitale bankbestand naar ons te sturen. Geen zorgen, daar helpen wij je bij.

 
Op basis van dat bestand doen wij een beoordeling en bij positieve uitkomst komt Monique, Karst of Melle bij je op bezoek om kennis te maken. Je kunt dan al je vragen stellen en je weet direct met wie je zaken doet. Wel zo handig toch?

De aflossing van je zakelijke lening wordt geregeld via  je pinautomaat. We spreken met elkaar een zogenoemd splitsingspercentage af. Dat percentage wordt dagelijks van je pinomzet gesplitst als aflossing. 

 
Voorbeeld: Bij een splitsingspercentage van 15% gaat er van de €100 omzet via jouw pinautomaat € 15 naar CARD Advance als aflossing. De overige € 85,- gaat gewoon direct naar jouw rekening. Dit loopt net zolang door totdat het totaalbedrag is afgelost. Zo los je dagelijks afhankelijk van je pinomzet af. De Cash en Credit Card omzet is gewoon volledig voor jou.
 

Doe de quickscan en kom direct te weten of je in aanmerking komt voor zakelijke lening van CARD Advance

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
Heb je hulp nodig?
Praat met Card Advance
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?