fbpx

Card Advance

Voorraadfinanciering

Wat is voorraadfinanciering?

Voorraadfinanciering houdt letterlijk in dat je een financiering afsluit om je voorraad in te kopen. Voordat je als ondernemer iets kan verkopen, moet je namelijk eerst voorraad hebben om te verkopen. Er zijn namelijk periodes waarin je als ondernemer wat krapper zit waardoor je geen geld hebt om bijvoorbeeld de nieuwe kledingcollectie in te kopen. Ook kan het voorkomen dat je een unieke kans krijgt om iets in te kopen waar je financieel geen rekening mee had gehouden. Een voorraadfinanciering afsluiten is in zulke situaties ideaal. PIN Voorschot kan jouw voorraad financieren met een handige zakelijke lening

agf

Hoeveel kan ik lenen om mijn voorraad te financieren?

Bereken direct via onze rekentool hoeveel zakelijk krediet voor een voorraad je aan kunt vragen. Voorraadfinanciering is maatwerk, dus de uitkomst van de rekentool is een schatting. We vinden het belangrijk dat we samen met jou kijken welk bedrag past bij jouw plannen en financiële situatie. Bereken hoeveel je kunt lenen om je voorraad te financieren! We bieden krediet aan met een flexibele looptijd (3 t/m 12 maanden). Het geleende bedrag los je makkelijk via je pinautomaat af. Als je geld nodig hebt voor je zaak, zijn wij flexibeler dan een bank. Wat jouw persoonlijke situatie ook is, PIN Voorschot helpt je graag ondernemen.

Geïnteresseerd in een bedrijfslening van PIN Voorschot om een (grotere) voorraad mee aan te leggen? Doe dan vrijblijvend een aanvraag. We kijken dan direct wat we voor je kunnen betekenen! Wij vinden het belangrijk dat je snel krediet kunt aanvragen dus er zit tempo in ons proces.

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen

Snelle en makkelijke financiering al vanaf € 2.000 tot € 50.000

Eenvoudig en automatisch aflossen via je pinautomaat

Geen boete maar een bonus bij vervroegd aflossen

Persoonlijk contact tijdens het hele proces

Geen verborgen of eenmalige kosten

Heldere voorwaarden

retail

De voordelen van voorraadfinanciering

Wil je graag nieuwe producten aankopen en kun je wel wat extra financiële ruimte gebruiken? Kies dan voor voorraadfinanciering bij PIN Voorschot. Het financieren van je voorraad brengt meerdere voordelen met zich mee. Op het eerste gezicht lijkt het wellicht alleen maar geld te kosten, maar niets is minder waar. Door een voorraadfinanciering af te sluiten kun je de volgende stap maken met jouw bedrijf en kun je groeien naar de volgende fase. Je kunt bijvoorbeeld je collectie uitbreiden waardoor je een grotere doelgroep kunt bedienen én daardoor dus kunt groeien naar meer omzet.

Met voorraadfinanciering kun je pieken opvangen. Denk bijvoorbeeld aan drukke dagen in de horeca of drukke periodes in een kledingzaak. Je kunt door middel van de voorraadfinanciering deze drukte opvangen de broodnodige inkopen blijven doen. Op die manier zit je nooit zonder voorraad of hoef je geen ‘nee’ te verkopen aan je klanten.

Een ander voordeel van voorraadfinanciering is dat je groter kunt inkopen en daardoor wellicht kortingen kan bedingen. Dit zorgt bij jou weer voor een grotere marge. Handig toch?

Met extra voorraden kun je dus je bedrijf laten groeien. Wij helpen graag met de financiering van de voorraad, want wij zien ondernemers graag groeien. 

Een voorraad financieren met een zakelijke lening van PIN Voorschot

Ben je op zoek naar voorraadfinanciering? Dan kan PIN Voorschot je helpen. Wanneer je een financiering afsluit wil je er natuurlijk voor zorgen dat het een lening is die past bij de plannen die je hebt en dat het verantwoord is om deze lening aan te gaan. Als je een voorraadfinanciering afsluit bij PIN Voorschot dan los je deze in principe weer af met de voorraad die je hebt ingekocht. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar het is heel simpel.

Iedere dag gebruik je een percentage van je pinomzet als aflossing. Dit gaat geheel automatisch, dus je hebt er geen omkijken naar. Verkoop je de ene dag veel? Dan los je ook meer af. Is het een rustige dag met weinig of zelfs geen omzet? Dan los je minder of zelfs niets af. Zo beweegt de aflossing van jouw voorraadfinanciering mee met de voorraad die je verkoopt.

Verantwoord je voorraad financieren? Neem snel contact met ons op! 

Waarom kiezen voor voorraadfinanciering bij PIN Voorschot?

rekentool

Makkelijk en snel voorraadfinanciering aanvragen

Stap 1          Aanvragen

Een zakelijke lening van PIN Voorschot aanvragen kan eenvoudig via ons aanvraagformulier op de website. Wil je liever chatten, appen, mailen of ? Geen probleem, dat is ook mogelijk. Een accountmanager neemt vaak dezelfde dag nog contact met je op.

Stap 2          Intake op locatie

Wij komen altijd graag langs om samen te bespreken wat de beste oplossing is voor je bedrijf als het om een zakelijke lening gaat. Onze accountmanager kan dan direct al je vragen beantwoorden die je wellicht nog hebt over zakelijk financieren.

Stap 3         Beoordeling

We kijken aan de hand van wat gegevens en de bedrijfsprestaties of het verantwoord is voor jou en voor ons om een lening af te sluiten. We laten altijd binnen 2 dagen weten of we je kunnen helpen of niet

Stap 4          Geld op je rekening

Als de aanvraag is goedgekeurd, zullen we binnen 2 dagen het geld op je rekening storten zodat jij weer verder kunt met ondernemen. Zo makkelijk kan een zakelijke lening afsluiten zijn!

Stap 5          Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

✔️ Geen aflosboetes

✔️ Bonus bij vervroegd aflossen

✔️Geen onverwachte, extra kosten

Voorraadfinanciering voor allerlei sectoren

Voorraadfinanciering is op allerlei verschillende sectoren in het mbk van toepassing. Uiteraard moet er wel sprake zijn van voorraad, maar dat is logisch. In de horeca en de retail zal de vraag naar voorraadfinanciering het grootst zijn. Denk bij voorraadfinanciering in de horeca vooral aan extra inkopen voor op feestdagen en op periodes met mooi weer (als er sprake is van een terras).

In de retail is er vooral sprake van voorraadfinanciering bij wisselende seizoenen. Dan worden er bijvoorbeeld in kledingwinkels hele collecties vernieuwd. Daar komen grote investeringen bij kijken.   

 

Via onze handige tool bovenaan de pagina kun je berekenen hoeveel je zou kunnen lenen. Dit is echter slechts een indicatie; doe een vrijblijvende aanvraag, dan kijken we meteen wat we voor je kunnen betekenen.

Wil je graag krediet aanvragen? Bij PIN Voorschot bieden we leningen aan van 3, 6 en 12 maanden. Een kortlopende lening is uiterst handig voor ondernemers – de lening is zo ook snel weer afgelost. Het financieren van voorraad is nergens makkelijker dan bij PIN Voorschot!

Een voorraad financieren hoeft heus geen langgerekt proces te zijn. In ongeveer 4 werkdagen kun je al over geld beschikken voor de inkoop van voorraad. Geld lenen voor je zaak kan zo makkelijk zijn. Als je een voorraad nodig hebt, kun je zo snel een voorraad inslaan. Natuurlijk kun je ook vaak bij een bank terecht, maar dit proces duurt veel langer. Bij PIN Voorschot begrijpen we maar al te goed dat je tempo in dit proces wilt steken. Doe meteen een vrijblijvende aanvraag!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
Heb je hulp nodig?
Praat met Card Advance
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?