fbpx

Card Advance

Zakelijk geld lenen zonder bank

Zakelijk geld lenen zonder bank

Je hebt als ondernemer niet altijd een bank nodig als je op zoek bent naar een zakelijke lening. Sterker nog, vaak kan een bank je niet eens helpen als het om een relatief klein bedrag gaat. Bovendien kan een lening aanvragen een lang proces zijn Gelukkig zijn er alternatieven, waarvan PIN Voorschot er eentje is. Het verschil zit hem niet alleen in het feit dat je door alternatieve financiers zoals PIN Voorschot wél geholpen wordt, maar ook in de manier van aflossen. Dit gaat namelijk geheel automatisch via de pinautomaat in jouw zaak. Je hebt dus geen bank nodig, alleen een minimale jaaromzet omzet en een pinautomaat!

Als zakelijke kredietverstrekker begrijpen we ook dat je geen eeuwen wil wachten op je bedrijfsfinanciering. Daarom kan het hele proces afgerond zijn in 4 werkdagen. Snel zakelijk lenen zonder bank? Eén adres: PIN Voorschot.

slimme pinautomaat

Wat zijn de voordelen van zakelijk geld lenen zonder bank?

Zoals gezegd is het überhaupt een voordeel om zakelijk geld te lenen zonder bank. Je wordt namelijk geholpen, serieus genomen ondanks het relatief kleine bedrag en je beschikt snel over het geld. De looptijden zijn flexibel en je lost af wat je kunt missen. Bij PIN Voorschot gebruik je namelijk een vast percentage van je pin omzet om je lening af te lossen. Bij een drukke dag zal dit dus meer zijn dan bij een rustige dag. Handig!

Je kunt hieronder zelfs berekenen wat je ongeveer kunt lenen én wat je per dag aflost. Ook dit kun je zonder je bank!

Je kunt tot 75.000 euro lenen, met een maximale leentermijn van 12 maanden. Als Erkend MKB Financier, financieren we al jaren zakelijke kredieten voor ondernemers. Wij helpen je graag met je kortlopend krediet

Wat is je gemiddelde maandelijkse omzet?

2K
40K
75K

Wat is de gewenste looptijd van de lening?

3
6
9
12

Berekening

Maandelijkse omzet

€ 5.000

Gewenste looptijd van de lening

€ 5.000

Indicatie leenbedrag

€ 5.000

Je lost ongeveer per dag af

€ 5.000
* Aan de bovenstaande berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
Direct vrijblijvend aanvragen

Snelle en makkelijke financiering al vanaf € 2.000 tot € 50.000

Eenvoudig en automatisch aflossen via je pinautomaat

Geen boete maar een bonus bij vervroegd aflossen

Persoonlijk contact tijdens het hele proces

Geen verborgen of eenmalige kosten

Heldere voorwaarden

Kom ik in aanmerking om zakelijk geld te lenen zonder bank?

PIN Voorschot neemt iedere aanvraag van iedere ondernemer serieus. We kijken dus niet naar hoeveel je wilt lenen en hoeveel wij daar aan kunnen verdienen. Nee, we kijken naar jouw plannen en dromen en beoordelen aan de hand van je historische pin omzet of het voor jou en ons verstandig is om een zakelijke lening aan te gaan.

 

Net zoals jij als ondernemer soms risico’s moet nemen om verder te komen met je bedrijf, moeten wij dat ook. Zoals gezegd kijken onze persoonlijke adviseurs altijd samen met jou welk bedrag verstandig is en bij je plannen past, maar wij denken in mogelijkheden en niet in problemen.

 

Ben je ondernemer én heb je een pinautomaat? Neem dan gerust contact op, want dan kunnen wij je helpen!

rekentool

Hoe werkt zakelijk geld lenen bij PIN Voorschot?

Stap 1          Aanvragen

Een zakelijke lening van PIN Voorschot aanvragen kan eenvoudig via ons aanvraagformulier op de website. Wil je liever chatten, appen, mailen of ? Geen probleem, dat is ook mogelijk. Een accountmanager neemt vaak dezelfde dag nog contact met je op.

Stap 2          Intake op locatie

Wij komen altijd graag langs om samen te bespreken wat de beste oplossing is voor je bedrijf als het om een zakelijke lening gaat. Onze accountmanager kan dan direct al je vragen beantwoorden die je wellicht nog hebt over zakelijk financieren.

Stap 3         Beoordeling

We kijken aan de hand van wat gegevens en de bedrijfsprestaties of het verantwoord is voor jou en voor ons om een lening af te sluiten. We laten altijd binnen 2 dagen weten of we je kunnen helpen of niet

Stap 4          Geld op je rekening

Als de aanvraag is goedgekeurd, zullen we binnen 2 dagen het geld op je rekening storten zodat jij weer verder kunt met ondernemen. Zo makkelijk kan een zakelijke lening afsluiten zijn!

Stap 5          Makkelijk & automatisch aflossen

Na het ontvangen van het bedrag, kun je dit makkelijk aflossen via je pinomzet.

✔️ Geen aflosboetes

✔️ Bonus bij vervroegd aflossen

✔️Geen onverwachte, extra kosten

 

We begrijpen dat je aan de start van je bedrijf soms wat krediet nodig hebt om stappen te zetten. Bij PIN Voorschot helpen we ondernemers die al een kleine start hebben gemaakt; met andere woorden ondernemers die al minimaal 1 jaar bestaan en al winst hebben gemaakt. Houd hier dus rekening mee.

Bij PIN Voorschot bieden we leningen aan met een looptijd van 3 t/m 12 maanden. Tijdens ons intakeproces kijken we wat het beste bij jouw plannen past. Geïnteresseerd in een bedrijfsfinanciering? Neem snel contact met ons op! 

Onze maandelijkse premie ligt tussen de 1,25% en 2,5% per maand. Wij rekenen geen aanvraagkosten, bemiddelingskosten en transactiekosten. Uiteraard begin je pas met betalen als je de financiering hebt ontvangen. 

Heb je een tijdelijke behoefte aan krediet om bijvoorbeeld machines te vervangen of een grotere voorraad in te kopen? PIN Voorschot kan je het geld lenen zodat jouw bedrijf kan blijven groeien.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring op onze website krijgt. Door onze site te gebruiken, stem je in met cookies.

Chat openen
Heb je hulp nodig?
Praat met Card Advance
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?